Yhdessä voimme tehdä paljon enemmän

Vuosina 2020-2021 yhdistyksessämme oli 8 vapaaehtoista, tällä hetkellä heitä on 11. Vapaaehtoisemme työskentelevät lasten, nuorten, aikuisten ja vanhusten parissa. Heidän päätoiminta-alueensa ovat avustaminen tapahtumien järjestelyssä, kerhojen ja klubien pitäminen osallistujien kiinnostuksien mukaan, tekninen tuki, yhdistyksen nettisivuston kehittäminen ja sosiaalisen  median sivujen ylläpito, tilojen siivous, työ lasten parissa (mm. leirit ja leikkipäivät).

Vapaaehtoisilla työntekijöillä on tärkeä rooli kaikissa voittoa tavoittelemattomissa järjestöissä. Nämä ovat ihmisiä, jotka eivät ole välinpitämättömiä ympärillä tapahtuvalle ja haluavat vaikuttaa ympäristöön, he myös oivaltavat itsensä missä tahansa. Aljansista voi tulla vapaaehtoistyön foorumi. Organisaatiomme toimii ensisijaisesti vapaaehtoisten ponnistelujen ansiosta.

Voit tulla vapaaehtoiseksi esimerkiksi silloin, kun sinulla on jotain jaettavaa muille ihmisille tai jos tunnet itsessäsi potentiaalia ja halua tulla luoksemme! Voit valita aktiviteetin vahvuuksien ja kiinnostuksen kohteiden mukaan, tutustua kolmannen sektorin työhön ja oppia paljon uusia ja hyödyllisiä asioita.

Työskentelemme eri ikäryhmien kanssa kuten lapset, nuoret, aikuiset ja vanhukset.

Tuemme oma-aloitteisuutta ja ehkä siitä tulee kasvamaan jotain suurempaa.

Tekstin lähde: https://venajankieliset.fi/volonterstvo/


Liity joukkoon (Suomen Venäjänkielisten Keskusjärjestö ry): https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf1WU2aViFJz0eNNdppS4wsC0PLDph_olZI1a2hSUtFNZt6wg/viewform?fbclid=IwAR0d7__ziciNHS4GLCCD9